Selecteer een pagina

Onze

Diensten

 

CREATE AND DELIVER
Wilt u een evenement organiseren maar weet u nog niet goed welke vorm het evenement moet aannemen? De medewerkers van Music To Sound helpen u graag bij het op maat ontwerpen en ontwikkelen van het evenementenconcept. Hierbij wordt van A tot Z meegedacht en rekening gehouden met uw wensen, de doelgroep en het soort evenement. Van het marketingplan, de kleuren, communicatie middelen, schets van het event tot aan de uiteindelijke vergunningaanvraag.
EVENT MARKETING
Als verlengstuk van uw bedrijf komen we in strategische sessies tot de essentie van het event en creëren we een strategie. Aan de hand van een roadmap houden we controle op de voortgang en zorgen we dat vooraf opgestelde doelstellingen behaald kunnen worden. Van ticketsale tot aftercare; Music To Sound pakt alle contactmomenten aan voor maximale impact. Ons team van event - en marketingspecialisten gaat graag voor je aan de slag!
PROJECT MANAGEMENT
Wij vertalen creatieve wensen en ideeën naar werkelijkheid. Dit doen we als tussenpersoon tussen de organisatie van een evenement en de leveranciers. In alle gevallen leveren we totaaloplossingen; van strategieën en concept tot organisatie en productionele uitvoering.
WEB DESIGN
Indruk maken met je evenementen? Een website voor je evenement helpt je de energie uit te stralen die je erin legt wanneer je een feest of ander event organiseert. We maken je evenementenwebsite vindbaar voor zoekmachines en zorgen voor een perfecte presentatie op mobiele telefoons, tablets en computers.
previous arrow
next arrow
Slider

Neem contact op 

Maak kennis met ons enthousiaste team