Selecteer een pagina

Onze

Venues

Move To Sound heeft verschillende karaktervolle evenementenlocaties, die garant staan voor een onvergetelijk evenement. Of je nu voor een historische, industriële, landelijke of moderne setting gaat, er is altijd een locatie die bij jouw wensen past!

 

 

 

 

 

 

 

Music Dome
Music Dome is een van de meest geavanceerde evenementenlocaties van Europa. Alle faciliteiten voor de organisatie van een congres, diner of corporate evenement zijn aanwezig.
Aantal personen
2400
AANTAL ZALEN
2
LOCATIE
KERKRADE
GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OV
Rebelle
Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Rebelle, meer dan 500 m2, een maximum van 800 personen, parkeergelegenheid in de buurt en touringcars kunnen stoppen voor de deur. De catering wordt verzorgd door onze professionele partners.

Wat er allemaal kan: zo veel en zo divers mogelijk! Van bruiloften, feesten, diners & borrels tot pop up restaurant, koffietafels, expositieruimte, beurzen en product presentatie. De charme van de grote hoge ruimte zal bij elk event voelbaar blijven!
Aantal personen
800
AANTAL ZALEN
1
LOCATIE
MAASTRICHT
GOED BEREIKBAAR MET AUTO EN OV
previous arrow
next arrow
Slider

Neem contact op 

Maak kennis met ons enthousiaste team